| E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83 | Facebook.com/bekesmatrix

Búcsúfogadáson járt a békési Ausztrál egyesület vezetősége.Forrás: BékésMátrixMegjelent: 2019 November 2. ( Szombat ) 08:53
Dr. Brendon Charles Hammer, az Ausztrál Államszövetség magyarországi nagykövete 2019. október 13-án hároméves szolgálat után visszatért hazájába, Ausztráliába.

Az elmúlt évek során az Ausztráliai és Békési Polgárok Egyesülete nagyon jó kapcsolatot alakíthatott ki a nagykövet úrral, aki személyes jelenlétével megtisztelte az Ausztrál Pont avatását Békés városában, részt vett a Békéscsabai Kolbászfesztiválon, amelynek 2017-ben Ausztrália volt a vendég országa, illetve az egyesület tagjait több alkalommal fogadta Budapesten valamint Bécsben.

Egyesületünk vezetősége meghívást kapott a budapesti búcsúfogadásra, így abban a megtiszteltetésben részesülhettünk, hogy az elmúlt évek együttműködéséért személyesen fejezhettük ki köszönetünket nagykövet úrnak.

A fogadásra a Hotel Clarkban került sor, abban a szállodában, amelynek a tervezője az ausztrál építészmérnök, Anthony Gall. Az Ybl-díjjal kitüntetett, s 1993 óta hazánkban élő Anthony Gall szintén a meghívott vendégek között volt.

Egyesületünk ezúton is szeretné köszönetét kifejezni dr. Brendon Charles Hammer Nagykövet Úrnak és feleségének az Ausztráliai és Békési Polgárok Egyesülete iránt tanúsított érdeklődésükért és segítőkészségükért.Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?