| E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83 | Facebook.com/bekesmatrix

Ifjúsági vetélkedőt tartottak BékéscsabánForrás: Dr. Hepp Ferenc Általános IskolaMegjelent: 2019 November 8. ( Péntek ) 12:43
Iskolánkból 2019. november 7-én 14 tanuló vett részt a Jeune Courage által megrendezett II. Négyszögletű Kerekasztal elnevezésű ifjúsági érdekképviseleti vetélkedőn, ami a Gál Ferenc Főiskola Gazdasági Karán került megrendezésre.

Tanulóinkon kívül békéscsabai, mezőberényi és szeghalmi diákok is képviseltették magukat.


A rendezvény fő tematikája a környezettudatosság volt. Játékos feladatok során mérhették össze tudásukat a résztvevők ezen az ifjúsági vetélkedőn, ami interaktív formában történt.

A szervezőknek az volt a célja, hogy felhívják a diákok figyelmét a klímaválságra és a környezettudatosságra, valamint erősítsék a fiatalok társadalmi részvételét, környezetük iránti nyitottságát.
A rendezvényt vetélkedő zárta le. Az eredményhirdetésen örömmel vehettek át iskolánk diákjai két elismerést is.

Legfiatalabb résztvevőként elnyertük a "Legfelkészültebb" csapat címet is, melyre nagyon büszkék vagyunk, ami iskolánk nevelési tevékenységének példás eredménye.Embed kód:

<embed src="https://bekesmatrix.hu/api/embed.php?alias=95340_ifjusagi_vetelkedot_tartottak_bekescsaban" width="650" height="430">

Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?