| E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83 | Facebook.com/bekesmatrix

Bázisintézményi program a ReményhírbenForrás: Reményhír Szakközépiskola, Általános Iskola, Óvoda és Alapfokú Művészeti IskolaEsemény időpontja: 2019 November 8. ( Péntek ) 08:00
Helyszín: Reményhír Intézmény, Békés
Bázisintézményi program a Reményhírben

Bázisintézményi program a Reményhírben

2019. november 8-án az Őszi Pedagógiai Napok keretében az Oktatási Hivatal bázisintézményeként, a Békéscsabai Pedagógiai Oktatási Központ szervezésében, szakmai műhelyfoglalkozásnak adott otthont a Reményhír Intézmény.

Iskolánk ebben a tanévben vezette be a Komplex Alapprogramot, melynek tanítási-tanulási stratégiája a DFHT (differenciált fejlesztés heterogén tanulócsoportban). A szakmai napon ezzel ismerkedhettek meg az érdeklődő kollégák, akik szép számmal érkeztek a megye több településéről.

A rendezvényt Durkóné Illés Bernadett, a Reményhír Intézmény igazgatója és dr. Szatmári Imre, a Békéscsabai Pedagógiai Oktatási Központ referense nyitotta meg. A megnyitó után Fekete Gabriella szaktanácsadó előadásában bemutatta a Komplex Alapprogram célját, alapelveit, valamint a DFHT stratégiát. Az elmélet után következett a gyakorlat, Balogh Erika vezető szaktanácsadó bemutató foglalkozása a 7. osztályban.

A visszajelzések alapján elmondhatjuk, hogy a szakmai nap hozzájárult az érdeklődő pedagógusok módszertani kultúrájának gazdagodásához.Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?