Könyvelő kell? Kliens Könyvelőiroda KFT


Minőségi könyvviteli szolgáltatás versenyképes árakon! Vállaljuk kezdő vagy működő Társaságok és egyéni vállalkozók teljes körű könyvelését, elektronikus adóbevallását, év végi beszámoló elkészítését.

Cégünk 1991 óta nyújt könyvelési szolgáltatásokat egyéni vállalkozóknak és társaságoknak. A könyvviteli szolgáltatást a PM-nél regisztrált mérlegképes könyvelők végzik, akik az APEH-nál is saját kódjukkal tudják leadni a bevallásokat.

Referenciáink között a tevékenységek széles skálája szerepel (pl. építőipar, vagyonvédelem, kis- ill. nagykereskedelem, gyártás, számítástechnika, oktatás, ügyvédi iroda, szálláshely szolgáltatás, vendéglátás, import-export, fuvarozás, stb.)

Irodánk nemcsak az ügyfeleink megtartásában rendelkezik stabilitásban, de alkalmazottaink is hosszú ideje állnak rendelkezésre az általunk könyvelt cégek megelégedésére. Számviteli szolgáltatásunkért teljes anyagi felelősséget vállalunk, aminek hátterét könyvelői felelősségbiztosításunk teremti meg.

Az árak egyediek, a kialakításkor fontos szempont a vállalkozási forma, a könyvelés mennyisége, bonyolultsága, az alkalmazottak létszáma, a bevallások gyakorisága.

Nyilvántartja a Békés Megyei Bíróság mint Cégbíróság

04-09-011232 cégjegyzékszámon

Cím: Békés, Erzsébet Liget. 4/A.
Tel.: 06/66/411-403

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!