| E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83 | Facebook.com/bekesmatrix

Tájékoztatás sertéstartók részére!Forrás: Békés Város ÖnkormányzataMegjelent: 2019 November 15. ( Péntek ) 15:15
Felhívjuk a Tisztelt lakosság figyelmét, hogy 2019. november 15. és november 29. között Önkormányzatunk sertésösszeírást végez a településen.

Kérünk minden sertéstartó gazdát, hogy a fent megadott időszakban személyesen fáradjon be a Békési Polgármesteri Hivatal 30. számú irodájába hétfő-kedd-csütörtöki napokon 8 és 16 óra, szerdai napon 8 és 18 óra, pénteki napon 8 és 14 óra között, ahol egy kérdőív kitöltésével valósul meg

az adatszolgáltatás, ami minden sertéstartó részére kötelező!

Ezúton tájékoztatjuk továbbá, hogy az Országos Főállatorvos 2/2019-es Határozata értelmében településünkön a sertések összeírását el kell végezni. Az összeírással a hatóság munkáját fogjuk elősegíteni és annak célja kizárólagosan csak az, hogy a Határozatban foglalt adminisztratív intézkedésnek eleget tegyünk. Amennyiben a sertésösszeírásban részt vesz és a kitöltött kérdőívet aláírásával igazolja, bármilyen bejelentési kötelezettség alá tartozó sertésbetegség esetleges előfordulása esetén jogosulttá válhat az állami intézkedés keretében leölt állatainak 100%-os kártalanítására.

Kérjük, hozzák magukkal ezt a tájékoztató levelet, melyen igazoljuk, hogy az adatszolgáltatást teljesítette.

Kérünk minden sertéstartót, hogy mind a saját, mind a közösség érdekében az nyilatkozatával segítse a település sertésállományának teljeskörű felmérését.Embed kód:

<embed src="https://bekesmatrix.hu/api/embed.php?alias=95433_tajekoztatas_sertestartok_reszere" width="650" height="430">

Figyelmeztetés ikon
BékésMátrix fizetett reklám!
Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?