| E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83 | Facebook.com/bekesmatrix

Nyílt nap a Reményhír első osztályábanForrás: Reményhír Szakközépiskola, Általános Iskola, Óvoda és Alapfokú Művészeti IskolaEsemény időpontja: 2019 November 14. ( Csütörtök ) 08:00
Frissítve: 2019 November 17. ( Vasárnap ) 20:13
Helyszín: Reményhír Intézmény, Békés
Nyílt nap a Reményhír első osztályában

Az Oktatási Hivatal bázisintézményeként újabb bázisintézményi programot valósított meg iskolánk: nyílt napot hirdettünk az első évfolyamon. Az eseményre szülőket és óvónőket hívtunk meg, saját kollégáink számára pedig hospitálási lehetőséget biztosítottunk. A meghívottak bepillantást nyerhettek a tanítás-tanulás folyamatába, képet kaphattak a gyermekek fejlődéséről, az intézményben ebben a tanévben bevezetett Komplex Alapprogram tanítási-tanulási stratégiájáról, a DFHT (differenciált fejlesztés heterogén tanulócsoportban) stratégiáról.

Matematika, olvasás és testnevelésórát láthattak az érdeklődők. A gyerekek az eddig tanult ismereteiket gyakorolták, mélyítették el játékos formában, melynek során digitális feladatok is színesítették a tanulást, a fejlesztést. A gyerekek változatos munkaformában dolgoztak: frontálisan, egyénileg, párban és csoportban. Példákat láthattunk a megfigyelőképesség és a memória fejlesztésére is. Minden kisgyermek képességeihez mért feladatokat kapott. A testnevelésórán szintén játékos feladatokra láthattunk példát. Akadálypályán való átjutás segítette a mozgáskoordináció, illetve az egyensúlyérzék fejlesztését.

A résztvevők figyelemmel ülték végig a tanítási órákat, a szülők örömmel és büszkén látták iskolás gyermekük ügyességét, fejlődését.Embed kód:

<embed src="https://bekesmatrix.hu/api/embed.php?alias=95443_nyilt_nap_a_remenyhir_elso_osztalyaban" width="650" height="430">

Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?