| E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83 | Facebook.com/bekesmatrix

A gyermekek biztonsága a legfontosabb!Forrás: Szegedi Kis István Református Általános Iskola – Petőfi u. alsó tagozatMegjelent: 2019 November 18. ( Hétfő ) 23:27
A Békés Városi Szociális Szolgáltató Központ – Család és Gyermekjóléti Központ ősszel prevenciós előadássorozatot hirdetett a református iskola Petőfi és Rákóczi utcai alsó tagozatán.

Az intézmény óvodai-iskolai szociális segítője, Pikóné Domokos Magdolna szervezésében a Békési Rendőrkapitányság két munkatársa, Tóth- Rostás Zita r.főtörzsőrmester és Szamos Péter r.zászlós az internet veszélyeiről, a közlekedés veszélyforrásairól és a viselkedéskultúráról tartottak interaktív foglalkozást a kicsiknek.

A cél az volt, hogy megerősítsék a tanulókban a szabálytudatot, minimalizálják a deviancia kialakulását.

Ugyanis a gyerekeken keresztül, a családokkal közösen együttműködve lehet megteremteni azokat a társadalmi, pszichológiai és szociális feltételeket, melyek meg tudják előzni az érzelmi, a fizikai betegségeket, hosszabb távon pedig a társadalmi-gazdasági problémákat, mert Békésen és a "Szegedi"-ben a ….

…. gyermekek biztonsága a legfontosabb!

Pikóné Domokos Magdolna

szociális segítőEmbed kód:

<embed src="https://bekesmatrix.hu/api/embed.php?alias=95463_a_gyermekek_biztonsaga_a_legfontosabb" width="650" height="430">

Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?