Megérkezett Valentaine legújabb dala, az Élet illata címmel!


A dobozi énekes Valentaine megújulása, és zenei irányzat választása úgy tűnik sikeres döntésnek bizonyul, irányzatváltásának első pontja a Mohamed Fatimával készült közös duett dala, a Maradj velem címmel nagyon szépen teljesít.

A duett dal az internet legnagyobb videómegosztó portálján is nagyon szépen szerepelt, hisz szűk három hónap alatt több mint 350.000 megtekintésnél jár illetve szinte minden hazai zenei tv csatorna műsorára felkerült !

Valentaine és zenei producerei gőzerővel dolgoznak az új dalokon, és ennek eredményeként meg is érkezett az Élet illata legújabb munkájuk!

- Szerintem egy nagyon kellemes kis dal született már a mai hangzás világnak meghangszerelve! A dal üzenete egy szerelmi pár visszaemlékezése az elmúlt nyárra! - monda el Valentaine

Az énekes nagyon szépen halad céljainak megvalósításához vezető úton, hisz sorra járja a hazai rádió állomásokat, illetve egyre többször szerepel a TV – képernyőin is !

- Számomra nagyon fontos mérföld kő volt, hogy szerepelhettem a M2 – Petőfi Tv műsorán, illetve nagyon örültem, hogy a HÍR TV – Paletta c. műsora mellett az ATV – Reggeli Start plusz műsorában is lehetőséget kaphattam!

Tisztességgel dolgozunk, és megyünk tovább!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!