| E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83 | Facebook.com/bekesmatrix

Két békési konyhakert is a legszebbek közöttForrás: BékésMátrixMegjelent: 2019 November 28. ( Csütörtök ) 08:51
„A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei országos programban két békési versenyzőt is a legszebbek közé terjesztettek fel.

A Hajdúnánáson megrendezett ünnepélyes díjátadásra a Gál Ferenc Főiskola, Békési Szakképző Iskola, Gimnázium és Kollégium intézmény kategóriában, Dán Jánosné magánszemélyként lett jelölve.

A Békés városában megszervezett "A legszebb konyhakertek" – Magyarország legszebb konyhakertjei országos program helyi fordulójára jelentkezők közül a zsűritagok a Békési Szakképző Iskola és Dán Jánosné kertjét értékelték - a szigorú pontrendszer alapján - a legszebbnek. A programot települési szinten májusban hirdette meg Békés Város Önkormányzata, ezt követően a három tagú zsűri júliusban és augusztusban két szemlét tartott. A helyi versen díjazására az idei Madzagfalvi Napok keretében került sor. November 26-án a hajdúnánási Kéky Lajos Városi Művelődési Központ adott otthont a díjazottak ünnepségének. Elismerő oklevelet kapott Békés Város Önkormányzata, a két felterjesztett résztvevő valamint a békési zsűritagok - Hegyesi Gáborné őstermelő és Kovács Julianna gazdaboltos - és a program koordinátora, Zsombok Ágnes. Az okleveleket dr. Viski József vidékfejlesztésért felelős államtitkár helyettes, Kovács Szilvia, a verseny programigazgatója, Karcag város alpolgármestere, és Szóláth Tibor, Hajdúnánás polgármestere adta át.Embed kód:

<embed src="https://bekesmatrix.hu/api/embed.php?alias=95569_ket_bekesi_konyhakert_is_a_legszebbek_kozott" width="650" height="430">

Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?