Kibővített elnökségi ülés tartott a BMPSZ


2019. december 13.-án tartotta ez évi utolsó elnökségi ülését a Békés Megyei Polgárőrök Szövetsége

Az elnökségi ülést megtisztelte jelenlétével Csorba Sándor az OPSZ Határvédelmi tagozat elnöke, Kolozsi József a Törökszentmiklósi Városi Polgárőr Egyesület elnöke, dr. Polyák Zsolt r.dandártábornok Békés Megye Rendőrfőkapitánya, Seres Ildikó r. ezredes a Békés Megyei Rendőr-főkapitány gazdasági helyettese, Vértes Imre r. alezredes Békés Megyei Rendőr-főkapitányság, Ladányi Zoltán r. ezredes Békési Rendőrkapitányság vezetője.

Lipták István a BMPSZ Felügyelő Bizottságának elnöke köszöntötte a megjelenteket.

Gyarmati Sándor a BMPSZ elnöke rövid évértékelőt tartott, nem rejtette véka alá a negatívumukat sem. Tájékoztatást adott a jövő évi elvárásokról, feladatokról. Tovább kell fokozni a rendőrséggel közös szolgálatok számát, erősíteni kell az önkormányzatok és a polgárőrség közötti együttműködés.

Hozzászólások során dr. Polyák Zsolt r. dandártábornok, Békés Megyei Rendőrfőkapitánya rövid ismertetőt adott Békés megye közbiztonságáról. Megköszönte a polgárőrök 2019. évi tevékenységét. Elismerését fejezte ki a sok közös szolgálatért, melyet a megye polgárőrei végeztek a rendőrséggel karöltve a lakosság biztonsága érdekében. További tevékenységhez sok sikert, erőt, egészséget és Boldog Új Évet kívánt.

Ránkli Ferenc Telekgerendás polgármestere megköszönte a polgárőrök munkáját, melyet a települések biztonsága érdekében végeznek.

Csorba Sándor OPSZ Határvédelmi Tagozat elnöke röviden ismertette a Határvédelmi Tagozat tevékenységét. Örömét fejezte ki, hogy Békés megyében sok egyesület csatlakozott a Határvédelmi Tagozathoz. Példaértékű az a munka, melyet a Békés megyei Határvédelmi polgárőrök végeznek. A megyei polgárőröknek sok siker kívánt az elkövetkezendő évre.

Kolozsi József a Törökszentmiklósi Városi Polgárőr Egyesület elnöke eredményes munkát, " BÉKESSÉGET, BARÁTSÁGOT " kívánt a 2020. évre.

Befejezésként, Gyarmati Sándor a BMPSZ elnöke sikerekben gazdag Boldog Új Évet, kívánt mindenkinek.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!