| E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83 | Facebook.com/bekesmatrix

Évzáró a Békési PolgárőrségnélForrás: Virág István Esemény időpontja: 2019 December 20. ( Péntek ) 17:30
Frissítve: 2019 December 21. ( Szombat ) 17:39
Helyszín: Békés
A Békési Polgárőrség KHSz 2019. December.20-án tartotta, immár hagyományos évzáró összejövetelét.

A rendezvényt megtisztelte jelenlétével:

dr.Bencsik Attila Mihály Békési Járási Hivatal hivatalvezető-helyettes, Mucsi András önkormányzati képviselő Békés város polgármestere képviseletében, Balogh Zoltán és Molnár Gábor önkormányzati képviselők, Szabóné Kiss Erika Békés város Polgármesteri Hivatal, Ladányi Zoltán r.ezredes, Békés város Rendőrkapitánya, dr. Gosztolya Ferenc a Polgárőrség támogatója, Öreg Gábor és Sajti Lajos békési vállalkozók, Tarkovács István a Békési Kisgazdakör elnöke, Laukó András a Mozgáskorlátozottak Békés Megyei Egyesületének Békési helyi szervezet elnöke, Takács János a Békési Szabadidös és Sportjáték Klub ügyvezetője, Hanczárné Kozma Róza a BMPSZ gazdasági elnökhelyettese, Lipták István a BMPSZ Feb. elnöke, Mazán Csaba az Újkígyósi Polgárőr Egyesület elnöke és Pintér Sándor a Gyulai Bűnmegelőzési Polgárőr Egyesület elnöke.

Gyarmati Sándor elnök köszöntötte a megjelenteket, röviden értékelte az elmúlt évet. Elmondta, hogy egy kitűnő évet zártunk. Technikailag nagyot fejlődött a Békési Polgárőrség, - Köszönet ezért a Békés Megyei Rendőrkapitányságnak és valamennyi támogatóinknak. Két fő polgárőrnek adott át elismerést, akik több mint 1000 szolgálati órát teljesítettek személyenként. ( Gál Sándor és Nagy Sándor polgárőrök) Lipták István a BMPSZ Feb. elnöke a napokban töltötte be 70. életévét, ebből az alkalomból dr. Túrós András az OPSZ elnöke tárgyjutalomban részesítette.

2020 évben szeretnék folytatni a megkezdett munkát, hogy városunk a nevéhez méltán Békés és élhető település legyen fejezte be beszámolóját az elnök.

-Nagy, nagy tisztelettel köszöntöm Önöket,- kezdte hozzászólását Ladányi Zoltán r. ezredes, Békés város Rendőrkapitánya. Szeretném megköszönni a polgárőröknek azt az áldozatos munkát, hogy szabad idejük feláldozásával segítették a munkánkat, azért, hogy a közrendet és a közbiztonságot szavatolni tudjuk. Köszön a Békési Rendőrkapitányság teljes állomány nevében az Önök önzetlen munkáját és a hozzátartozóik megértését. A Rendőrség számít a jövőben is az Önök munkájára.

-Békés ünnepeket, eredményekben gazdag boldog Új Évet kívánok- fejezte be hozzászólását Ladányi Zoltán r. ezredes.

Mucsi András önkormányzati képviselő tolmácsolta Kálmán Tibor Békés város polgármestere üdvözletét. Elmondta, hogy az Önkormányzat nagyra értékeli a Polgárőrség tevékenységét. Az elkövetkezendő években is számíthatnak, az Önkormányzat kiemel támogatására. Megköszönte azt a munkát, melyet a városért végeztek az elmúlt évben. Mindenkinek Áldott Karácsonyt és sikeres Új Évet kívánt

Tarkovács István a Békési Kisgazdakör elnöke hozzászólásában méltatta a békési polgárőröket. Köszönetét fejezte ki azért a munkáért, hogy Békés városa egy biztonságos település. A megkezdett munkához kívánt sok sikert, erőt, egészséget és Boldog Új Évet.

Befejezésként Gyarmati Sándor elnök megköszönte a hozzászólásokat, ígéretet tett, hogy a polgárőrök továbbra is töretlenül végzik feladataikat. Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánt.

A finom vacsora elfogyasztása után kezdetét vette a kötetlen baráti beszélgetés és a felhőtlen szórakozás.
Embed kód:

<embed src="https://bekesmatrix.hu/api/embed.php?alias=95901_evzaro_a_bekesi_polgarorsegnel" width="650" height="430">

Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?