Vásárral búcsúzott az év a Refi-ben


A református iskola Petőfi utcai alsó tagozatán a téli szünet előtti utolsó héten, karácsonyi vásárral hangolódtak az ünnepre a gyerekek, a szülők és a pedagógusok, a Hajnal Ábel Közösségi Teremben.

Gion Márton intézményegység- vezető helyettes köszöntője után, a 4. a osztályosok ünnepre hangoló jelenetét láthatták az egybegyűltek Horváthné Kőrös Anikó és Kis Alexandra felkészítésében, majd a kisénekkar énekszóval melengette a szíveket, Tóth Norbert kántor-tanító vezetésével.

Ezután valamennyi kisdiáknak és ott dolgozó munkatársnak diavetítésben lehetett része. Az életképeket bemutató összeállítás során, örömmel ismerhetett rá mindenki magára, társaira, és az értük dolgozó felnőttekre.

A közösen eltöltött percek után, az osztályok egymást váltva tekintették meg a vásárt, és választhattak a tanítók által készített portékákból, finomságokból, a nap végén pedig a szülőkkel együtt is visszatérhettek, és adomány fejében vihették haza a vásári termékeket.

Az alsó tagozat munkaközössége, ezúton is szeretné megköszönni a kedves szülőknek, hogy támogatták a vásárt, melynek teljes bevételét a gyermekek jutalmazására, illetve programok lebonyolítására kívánják fordítani.

Áldott, szeretetteljes ünnepet, reményteli új esztendőt kívánunk ezekkel a képekkel, amelyet Farkas Ildikó fotózott!

Olasz Bernadett koordinátor

Tételek: 1 - 20 / 50 (3 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!