Új lemez szerződéssel kezdi az évet Valentaine!


Sztojka Tibi(Valentaine), remek évet tudhat a háta mögött hisz számos Tv felvétel, Rádiós interjúk, dalokon és videoklipen van túl!Ám az énekes év végére nagyon fontos döntést hozott meg zenei- producereivel közösen, miszerint 3 – év közös munka után a Magneoton kiadóval elválnak útjai és új lemezszerződést írt alá a Trimedio Csoport Kiadójával!

- Nagyon fontos döntés volt számunkra, hisz az előző kiadómmal a Magneotonnal is remek kapcsolatban voltam, mivel általuk jelent meg első nagy lemezem Engedd a szíved címmel!

3 – évet dolgoztunk együtt, ez által számos kiváló hazai szakembert megismerhettem, amit ezúton is köszönök szépen!Teljes mértékben baráti viszonnyal, közösen megbeszélve mindent váltunk el egymástól. Viszont azt gondolom, hogy lehet egy kis megújulás és ez a váltás az új kiadómnál eredményes lehet!

Továbbá az énekes elárulta, hogy ami biztos az az, hogy ebben az évben új albummal rukkol elő, illetve várhatóan több ritmusosabb dalok kapnak majd szerepet a lemezen a romantikus szerelemes dalok mellett!

- Az elmúlt éveben több fontos megjelenés is volt számomra aminek én természetesen nagyon örültem. Ilyen volt pl: - az ATV – reggeli műsora vagy többek közt az M2 Petőfi Tv interjú is, amiről én régebben csak álmodozni mertem, bevallom őszintén!

Mindezt Lobó Szalóky Lázár barátomnak ezúton is köszönöm, aki a Média Marketing megjelenésünkben segíti munkánkat! De ugyanilyen fontos és jó dolog volt számomra a Mohamed Fatimával készült közös duett dalunk – videoklipünk, a Maradj velem címmel aminek a Youtube megtekintése már 500.000 nél jár.

Legbelül úgy érzem, hogy ez az év meghozhassa az áttörést számunkra!

- értékelte röviden az elmúlt évet Valentaine.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!