| E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83 | Facebook.com/bekesmatrix

Évértékelő közgyűlés a KisgazdáknálForrás: Virág István Esemény időpontja: 2020 Február 5. ( Szerda ) 18:00
Helyszín: Békés
2020. február 5.-én 18:00 órakor tartotta évértékelő közgyűlését a békési Kisgazdakör.

ifj. Öreg Péter a Kisgazdakör alelnöke,- a közgyűlés levezető elnöke- köszöntötte a megjelenteket, kiemelten Hőgye Szabolcs úrat az FMC-Agro Hungary Kft. területi képviselőjét és Balázs Péter úrat, a Békés Megyei Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara elnökét.

A hivatalos Közgyűlés előtt szakmai előadáson vettek részt a megjelentek.

Elsőként Hőgye Szabolcs úr bemutatta az FMC-Agro Hungary Kft.-t, melynek fő üzleti területe a növényvédő szerek fejlesztése, gyártása és értékesítése.

Balázs Péter úr a Békés Megyei Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara elnöke a növényvédelemről tartott színvonalas előadást.

Az előadások után kezdetét vette a közgyűlés:

A szokásos közgyűlési formaságok (jegyzőkönyvvezető és hitelesítők megválasztása és a napirendi pontok elfogadása) után, Tarkovács István, az Kisgazdakör elnöke köszöntötte a megjelenteket, s megtartotta évértékelő beszámolóját. Részletes áttekintést adott a 2019-es év feladatairól azok teljesítéséről, de nem rejtette véka alá a negatívumokat sem. Az elnöki beszámoló után a gazdasági beszámoló következett. A 2020. évi pénzügyi tervezet ismertetése után a Felügyelő Bizottság jelentését, valamint a 2020. évi munkatervezetet ismerhették meg a Kisgazdakör tagjai.

dr. Tóth Attila örökös tiszteletbeli elnök hozzászólásában javasolta, hogy az elvégzett önkéntes társadalmi munkát forintositani kellene. Ennek alapján kimutatható lenne, az a tevékenység melyet a gazdakör tagjai végeznek. Nagyon jó vezetősége van a gazdakörnek, bízik abban, hogy ennek alapján van jövője Békésen a Kisgazdakörnek, főleg ha még a fiatalítási terv is beválik. - fejezte be hozzászólását.

Kisgazdakör tagjai ezután elfogadták a 2019. évi elnöki,- gazdálkodási, valamint a Felügyelő bizottsági beszámolókat, továbbá megszavazták 2020. évre a Költségvetési tervezetet és munkatervet.

Beszámolók elfogadása után elénekelték a Himnuszt, majd a finom vacsora elfogyasztása után kezdetét vette a baráti beszélgetés.
Embed kód:

<embed src="https://bekesmatrix.hu/api/embed.php?alias=96421_evertekelo_kozgyules_a_kisgazdaknal" width="650" height="430">

Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?