| E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83 | Facebook.com/bekesmatrix

Ausztrál egyesület - közgyűlésForrás: GA-Pix Fotó - BékésEsemény időpontja: 2020 Február 11. ( Kedd ) 18:00
Az Ausztráliai és Békési Polgárok Egyesülete 2020. február 11-én (kedden) tartotta éves közgyűlését. A Nagyház Pince Borozóban megtartott rendezvényen az egyesület szinte teljes tagsága jelen volt.

A 2019-es év az egyik legsikeresebb év az egyesület életének történetében. A Juhász Zoltán, elnök úr által megfogalmazott mottó, "szeretet, barátság, segítőkészség" szellemében az elmúlt évben folytatódott az együttműködés az egyesület és a Békés Megyei Központi Kórház között. A BMKK Gyermekosztályait két alkalommal támogatta a civil szervezet, összesen 1,5 millió forint adománnyal.

A 2019-es esztendő nagyon sok színvonalas programot kínált az egyesület tagjainak, többek között az ANZAC DAY, a VIII. Ausztrál Nap, a Békés Városi Püski Sándor Könyvtárral közösen elindított előadássorozat (előadók: Prohászka Béla, dr. Sándor Csaba és dr. Tokaji Ferenc), a II. Ausztrál Jótékonysági Est, a 23. Csabai Kolbászfesztiválon való részvétel, a pálinkafőzés és a közös disznóvágás: csak néhány a megvalósult programok közül.

A 2019-es év gazdasági beszámolójának meghallgatása után a vezetőség tagjai ismertették a 2020-ra tervezett programokat, amelyekről természetesen a BékésMátrixon és az egyesület honlapján (http://www.bekesandaustralia.hu) folyamatos tájékoztatást adunk.

A közgyűlés egy nagyon jó hangulatban elköltött vacsorával zárult.

A vacsoráért köszönet illeti:

  • Vári Sándort és feleségét, Vári Sándornét, Pöszikét, akik az egyesület javára egy sertést ajánlottak fel.
  • Szabó Imre és Darvasi Imre henteseket ingyen végzett értékes munkájukért és az általuk elkészített hurkáért
  • A disznóvágásban részt vevő csapat tagjait: Czebe Sándort, Farkas Lászlót, Krámli Ildikót, Juhász Zoltánt, Juhász Zoltánnét és Liszkai Sándort.
  • Gál Lászlót és Gál Lászlónét a helyszín biztosításáért és a nagyon finom vacsora elkészítéséért (orjaleves, toros káposzta, kolbász)
  • Juhász Cukrászda: a felajánlott rétesekértEmbed kód:

<embed src="https://bekesmatrix.hu/api/embed.php?alias=96429_ausztral_egyesulet_kozgyules" width="650" height="430">

Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?