Évértékelés és tisztújítás


Évértékeléssel egybekötött tisztújítási közgyűlést tartott a Medgyesbodzás Községi Polgárőri Egyesület.

A közgyűlést megtisztelte jelenlétévek Gyarmati Sándor a Békés Megyei Polgárőrök Szövetsége elnöke, akit felkértek a közgyűlés levezető elnökének.

A közgyűlés előtt Rajos István honvéd zászló tartott ismertetőt az Önkéntes Tartalékos Katonai szolgálattal kapcsolatban.

A szokásos közgyűlési formaságok (jegyzőkönyvvezető és hitelesítők megválasztása és a napirendi pontok elfogadása) után, Jakab András, az Medgyesbodzás Községi Polgárőri Egyesület elnöke köszöntötte a megjelenteket, s megtartotta évértékelő beszámolóját. Részletes áttekintést adott a 2019-es év feladatairól azok teljesítéséről, de nem rejtette véka alá a negatívumokat sem. Az elnöki beszámoló után a gazdasági beszámoló következett. A 2020. évi pénzügyi tervezet ismertetése után a Felügyelő Bizottság jelentését, valamint a 2020. évi munkatervezetet ismerhették meg a megjelent polgárőrök.

A polgárőr egyesület tagjai ezután egyhangú szavazattal elfogadták a 2019. évi elnöki,- gazdálkodási, valamint a Felügyelő bizottsági beszámolót, továbbá megszavazták 2020. évre a Költségvetési tervezetet és munkatervet.

Tisztújítás során újra bizalmat szavaztak Jakab Andrásnak, valamint új fiatal tagokkal bővült az egyesület elnöksége és a Felügyelő Bizottsága.

 


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!