Békés-Dánfok az osztálykirándulások kiváló helyszíne lehet


Diákok üdültetése, táborok és osztálykirándulások kapcsán a Dánfoki Üdülőközpontot helyezik a középpontba azzal az együttműködéssel, amelyet Békés Város Önkormányzata kötött a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ két tankerületével. Kálmán Tibor, polgármester, Teleki-Szávai Krisztina, a gyulai tankerület vezetője, valamint Bánki András, a békéscsabai tankerület vezetője látta el kézjegyével a megállapodásokat.

2020-ban a Békés Város Önkormányzata fenntartásában lévő Dánfoki Üdülőközpont fejlesztése, az országos turisztikai térképre való felhelyezése - mint a táborok és osztálykirándulások kiváló helyszíne - prioritást élvez. Ennek kapcsán tudatos építkezésbe kezdtünk a marketing és értékesítés terén, melyben elsősorban az oktatási intézményeket szólítjuk meg, hiszen az üdülőközpont kiváló helyszínt biztosít táborok és osztálykirándulások lebonyolítására – nyilatkozta Kálmán Tibor polgármester. A szálláshelyek sokfélesége, a kiegészítő szolgáltatások és az aktív turisztikai elemek a teljes panziós ellátással kiegészülve a diákság élmény dús pihenését képesek több napon keresztül biztosítani. 

 

Ehhez kapcsolódóan konzultációt kezdeményeztünk a gyulai és a békéscsabai tankerülettel, melynek fő elemeként a békés megyei diákság számára állandó kedvezményt kívánunk biztosítani az üdülőközpont szállás és szolgáltatás áraiból. Bízunk benne, hogy számtalan békés megyei gyermek életében továbbra is meghatározó élményként lesz jelen a Dánfoki Üdülőközpont és a Körösök vidéke által nyújtott élmények sokszínű lehetősége.

 


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!