Szerelem, a be nem tiltott tudatmódosító.


Cikksorozatunk szerzője Dr Jeszenszky Attila a Levendula Patika szakgyógyszerésze, a gondoskodo.hu és az immunspecialista.hu főszerkesztője.

A szerelem talán a legveszélyesebb kétszemélyes társasjáték. Az elme édes csapdája, amiből egyetlen esély van a kiszabadulásra. Az, ha megjelenik a szeretet, és a szerelem fellobbant tüzét örökmécsessé szelidíti. Ha azonban nem sikerül a szabadulás, akkor nincs sok esély a túlélésre. És akkor mindegy lesz, hogy a szerelem elmúlása, vagy gyűlöletté válása okozta a véget. Mint amikor a Titanicon még húzzák a zenészek, de a hajó sorsát beteljesítve közeledik a jéghegy felé. Az áldozatoknak nem különösebben vigasz, hogy a szakértők később a tüzet okolják a katasztrófáért, a kapitányt, vagy a hajó tervezőjét.

   A fejeddel akard megérezni a szív érzéseit, és a szíveddel megérteni a fej gondolatait. Amikor bizsereg a tested, az a vágy. Amikor a szíved szakad meg érte, az a szerelem, de amikor megnyitod a lelked valaki számára, az a szeretet. Ezen múlik, hogy a társasjáték résztvevői társai lesznek egymásnak, vagy a játékai.

Pilát Gábor

 

A Levendula Patika és Dr Jeszenszky Attila további cikkei a Mátrixon!

www.gondoskodo.hu

www.immunspecialista.hu

Kristály Patika

Levendula Patika


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!

Cimkék:


levendula patika