| E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83 | Facebook.com/bekesmatrix

Újabb nyertes megyei pályázatok, megítélt többlettámogatásokForrás: Békés Megye Önkormányzata Megjelent: 2020 Március 25. ( Szerda ) 14:42
Több mint 778 millió forint értékben újabb négy Békés megyei projektről hozott támogató döntést a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) Irányító Hatósága – ismertette Zalai Mihály, a Békés Megyei Önkormányzat Közgyűlésének elnöke.

A támogatott pályázatok mindegyike a Bölcsődei férőhelyek kialakítása, bővítése elnevezésű felhívásra érkezett, a legújabb döntés értelmében az alábbi településeken valósulhatnak meg a projektek.

Az Irányító Hatóság döntött a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében finanszírozott egyes projektek támogatásának növeléséről is – folytatta Zalai Mihály.
A települések és a Békés Megyei Önkormányzat közös fellépésének eredményeként négy megyei projekt több mint 53 millió forint többlettámogatást kapott.
Embed kód:

<embed src="https://bekesmatrix.hu/api/embed.php?alias=96940_ujabb_nyertes_megyei_palyazatok_megitelt_tobblettamogatasok" width="650" height="430">

Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?