| E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83 | Facebook.com/bekesmatrix

Több mint hatvan méternyi új járda a LigetbenForrás: BékésMátrixMegjelent: 2020 Március 27. ( Péntek ) 19:21
Március 27-én, pénteken lett kész a Ligetben az új járdaszakasz, amely az eddig „ösvényként” ismert ligeti szakaszt fogja sármentessé tenni.

Sajnos azt tapasztaljuk, hogy a lakosság nem csak a kiépített járdákat, burkolt útszakaszokat veszi igénybe a közlekedéshez, hanem gyakran rövidítik az utat és új ösvényeket taposnak ki. Így van ez évek óta a Ligetben, ahol pl. igen sok diák halad keresztül a reggeli és esti időszakokban a szakiskola irányába. Természetesen mások is közlekednek ott. Jó lett volna, ha a lakosság a „hivatalos” járdát használja, de néha alkalmazkodni kell a lakossági igényekhez. Az esős időben sáros szakaszt most négy soros járda váltja fel: a héten készült el a több mint hatvan méteres járda, amely a grund pályáitól a ligeti hídig ér. Mucsi András ibrányi önkormányzati képviselő már évek óta szorgalmazta a probléma rendezését, amelynek ezt az új formáját választotta az önkormányzat. A jó időt kihasználva a BKSZ elvégezte a munkát – tudatta szerkesztőségünkkel Mucsi András képviselő, aki megköszönte a cégnek a szakszerű és szép munkát.Embed kód:

<embed src="https://bekesmatrix.hu/api/embed.php?alias=96965_tobb_mint_hatvan_meternyi_uj_jarda_a_ligetben" width="650" height="430">

Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?