| E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83 | Facebook.com/bekesmatrix

Felhívás a gyógyfürdős kezelésekkel kapcsolatban!Forrás: Békési Gyógyászati Központ és GyógyfürdőMegjelent: 2020 Április 3. ( Péntek ) 09:42
Kedves békésiek! Kedves betegeink!

A félreértések elkerülése érdekében tájékoztatok minden gyógyfürdői kezelésre várakozó páciensünket arról, hogy 2020.04.14-től érvényben marad az a korlátozás, miszerint a járványügyi vészhelyzet miatt intézményünkben az egyes szakrendeléseken történő ellátásokra továbbra is csak sürgős szükség esetén (életveszély vagy tartós egészségkárosodás elkerülése érdekében) kerülhet sor!

 

Ahogyan tettük azt a gyógyfürdői kezelések szüneteltetés előtt, a továbbiakban is prioritáljuk az oda érkező betegeket: ezáltal csak a halaszthatatlan kezelésekre várókat fogadjuk, illetve a COVID-19 fertőzésre utaló tünetmentességet is ellenőrizzük. A fizikoterápiás kezelésre érkezőkkel, telefonon előre egyeztetjük a kezelés időpontját, ezzel elkerülve, hogy a váróban vagy a kezelő fülkék előtt 2 betegnél többen tartózkodjanak, valamint egyeztetjük a gyógytornára várók időpontjait is, mivel ide kizárólag csak egyéni gyógytornára érkezőket fogadunk, a csoportos gyógytornára továbbra sem érkeztetünk betegeket.

 

A beteg fogadással kapcsolatos óvintézkedések közé tartozik az a kérésünk, hogy lehetőleg mindenki érkezzék szájmaszkkal a kezelésekre. Azoknak a betegeknek pedig, akik szájmaszk nélkül érkeznek, a porta szolgálatnál biztosítunk a kezelések idejére 1 db sebészeti szájmaszkot.

 

A járványügyi vészhelyzet elhárulásáig kérjük, tartsák be a korlátozásokat!

Köszönöm eddig tanúsított megértésüket, türelmüket!

 

Jó egészséget kívánok!

 

Békés, 2020. 04.04.

 Tisztelettel:

 Erdélyi Imola Erzsébet

Igazgató                         Embed kód:

<embed src="https://bekesmatrix.hu/api/embed.php?alias=97045_felhivas_a_gyogyfurdos_kezelesekkel_kapcsolatban" width="650" height="430">

Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?