Nyári előkészületek!


Cikksorozatunk szerzője Dr Jeszenszky Attila a Levendula Patika szakgyógyszerésze, a gondoskodo.hu és az immunspecialista.hu főszerkesztője.

Alig ismerek olyan nőt vagy férfit, akinek a nyár közeledtével ne jutna eszébe, jobb lenne karcsúbbnak, egészségesebbnek lenni a strandszezonra!  

Van, hogy a kilókkal van probléma, vagy az allergiával, másoknak a kontúrokkal. Ugyanígy, az érvek is változatosak, nem tudom hogy fogjak hozzá, nincs időm mozogni, nagyon szeretek finomakat enni, lelassult az anyagcserém.

Ne feledd, hogy még nincs olyan csodamódszer, mely önmagában képes lefogyasztani úgy, ha te nem teszed meg mellette a szükséges lépéseket, változtatásokat. 

  • Emeled meg a napi vízfogyasztásod!  – tudnod kell, hogy tested 70% vízből áll, ha nem adsz számára elegendő folyadékot, akkor lelassul az anyagcseréd, nem fog megfelelően működni a méregtelenítés. A méreganyagok felhalmozódnak a bőröd alatti szövetekben, melyet zsírsejtek vesznek körül – s kialakul a cellulit, azaz a narancsbőr. Érdemes kiegészítened a napi folyadékbevitelt salaktalanító, méregtelenítő teákkal.
  • Alkalmazd a tudatos légzést!  – a légzés egy csodaszer egészséged szolgálatában. A lényeg, hogy ne csak a mellkasodba jusson levegő, hanem töltsd meg életerővel a hasad is! Felgyorsítja az anyagcserét, segít az emésztésben, életerőd megnő, teherbírásod megsokszorozódik.
  • Iktass be napi 20 perc mozgást! – ha nem jársz rendszeresen edzeni, mozogni, akkor napi 20 perc időt szánj egy kis testmozgásra. Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy a vízzel, a légzéssel és a fogyasztó kezelésekkel feloldott méreganyagok eltávozhassanak a testedből maradéktalanul.
  • Használd ki a váltófürdő jótékony hatását!  – esténként a fürdés után jöhet a váltófürdő, azaz a hideg-meleg zuhanyozás, különösen a problémás testrészeknél (comb, has, karok). Amellett hogy edzi a hangszálakat a jéghideg víz általi hangos sikítás, kitűnően edzésben tartja a bőröd is. Feszesíti, rugalmassá teszi azt.
  • Gondold át az étkezésed! – Vizsgáld meg vércsoportod és a táplálkozás kapcsolatát! www.tgy-magazin.hu Egyél bőségesen reggel, az ebéded lehet egy könnyű, de meleg főétel, leves, és a vacsorát mindenképp szorítsd 6 óra elé. Szauna – Érdemes időt szakítanod erre is, mert a méregtelenítésben sokat segít, ellenállóbbá teszi a szervezeted, és a bőröd is felfrissül.
  • Hidd el, ezeket a módszereket nem nehéz betartani, nem is kerülnek egy vagyonba, mégis hosszútávon megmaradó, tartós és látványos eredményeket lehet elérni rendszeres alkalmazásukkal!

    A Levendula Patika és Dr Jeszenszky Attila további cikkei a Mátrixon!

    www.gondoskodo.hu

    www.immunspecialista.hu

    Kristály Patika

    Levendula Patika


    Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!