Szuper dalokkal tért vissza Sztojka Tibi


A karantén idő alatt sem tétlenkedett a Dobozi énekes

Szia Tibi!

- Hogyan élted meg a karantén időszakot?!

 

Sziasztok!

Természetesen számomra is elég nehéz időszak volt, mint ahogyan az mindenki számára. De bevallom őszintén, mint ahogy mondani szokás minden rosszban van valami jó, ez jelen helyzetben nálam is így volt. Itt konkrétan arra gondolok, hogy alaphelyzetben azért a hétvégéim fellépéssel vagy más jellegű zenei elfoglaltsággal telik, de a karantén időszak alatt többet együtt tudtam lenni a családommal, ami még ha ilyen áron is azért valahol nagyon jó dolog volt! Azért az itthon töltött időszak alatt a család mellett a zenétől nem tudtam teljesen elszakadni. Születtek nagyon jó kis ötletek, dallamok és bízom benne, hogy hamarosan ti is hallhatjátok!

 

- Mint azt sokszor hallottuk az elmúlt időszakban a zenészeket, hogy nehéz helyzetbe kerültek a fellépések hiánya miatt, neked mennyiben befolyásolta az anyagi helyzetedet a karanténhelyzet, ha szabad ilyet kérdezni?

 

Azt gondolom, hogy sajnos nagyon sok embernek befolyásolta, nem csak a zenészeknek így természetesen nekem is. Viszont én annyiban azért szerencsésebb helyzetben vagyok, hogy nekem a zene mellett van egy polgári munkahelyem is, így azért könnyebb volt átvészelni ezt az időszakot!

 

- Mi történt a Valentaine művész névvel?? Hova tűnt???

 

Bevallom őszintén már mikor elindultam Valentaine néven furán éreztem magam a bőrömben, aztán a későbbiekben meg kellett hoznom azt a döntést, hogy még is csak a saját nevemen megyek tovább. Nem volt egyébként negatív visszhangja a Valentaine név használatának, azonban én belülről úgy éreztem mintha egy másik személyről beszélnénk. Úgyhogy ennek tükrében, most már végelegesen is Sztojka Tibiként jelennek meg az új dalok!

 

- Ha jól tudom akkor már 2- új dal meg is jelent???

 

Így van!!!A karantén alatt természetesen a háttérben azért folyt a munka, a dalok írása. Két különböző stílusú dal jelent meg az elmúlt időszakban. Elsőként jött egy picit Slágerpop stílusban a Ne haragudj rám c. dal majd ezek után a napokban jelent meg a Budapest vár c. dalunk amit már inkább a Pop stílusba kategorizálnék!

 

- Mi a terv az elkövetkező időszakra???

 

A legfontosabb számomra, hogy az év végére elkészüljünk a második nagy lemezem dalaival.

Illetve nem állunk meg, megyünk tovább építkezünk, és remélem minél nagyobb eredménnyel!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!

Cimkék:


sztojka tibi buli