BIO gazdálkodók figyelem!!!


Nem akarja szárítóba, terményfeldolgozóban vinni gondos odafigyeléssel megtermelt bio terményét, mert fél, hogy összekeverik azt más nem bio termesztés szerint termelt anyagával.

ITT A MEGOLDÁS, AMI NEM MÁS MINT AZ ALKOTÁS H-30U HENGERES TERMÉNYTISZTÍTÓ GÉP!!!

Előirányzott célunk egy olyan tisztító létrehozása volt, melyet, utánfutóra téve bárhol bármikor tud üzemeltetni, történjen az egy kis gazdaság udvarán vagy akár a szántóföld mellett aggregátorról.

A géphez nem kell más, mint egy emelő gép (targonca, homlokrakodó) vagy ha ezek nincsenek akkor négy darab fogasléces emelő,(ennek a beszerezésében is tudunk segíteni, kb. 80-100.000,- Ft-os tétel) melyekkel négy oldalról megemeli a segédpódiumot, és aláteszi a szervizlábakat. A gép ezennel üzemkész és már lehet is tisztítani. A termény ráhordás történhet gabonakonténerből, szalagról melyeket termékeink között is megtalál, vagy egy speciálisan kialakított a gépre ráépített rakodókanál garatból, esetleg egy már meglévő csiga segítségével. Az elhordás ugyancsak történhet gabonakonténerrel vagy szalaggal.

Az ALKOTÁS H-30U mobil hengeres terménytisztító gép rostacserével megfelelő dőlésszöggel valamennyi termény tisztítására alkalmas. A rostafelületek kihasználtságát javítják a magvese bontólemezek, melyek a szemet felhordva a rostahenger oldalfalára, növelik a gép tisztítási teljesítményét.

A tisztító egy menetben négy frakció szétválasztására alkalmas: törtszem, egész szem, por, rög
A gép  teljesítmény búza előtisztításban:             30 tonna/óra
A gép teljesítmény kukorica előtisztításban:        18 tonna/óra
A gép alkalmas, légtechnika felszerelésével különféle szemes termények fajsúly szerinti szétválasztására, méreten felüli (rög) és aluli (por, léha) anyagok (rög) eltávolítására.

A képeken egy a tönkölybúzánál használt hantoló került beépítésére a gép tetejére.

Főbb adatok:
Elektromos teljesítmény igény:           1,1 kW 380V (vagy igény esettén 220V)
Segéd pódium méretei:                       920×3700 mm
A beépített tisztítófelületek:                 8,8 m2   (4m2 porrosta  – 4,8m2 szemrosta)

 

 

Bővebb infó a termékről és a gyártóról:

Alkotás KFT

5630 Békés, Szent Pál sor.1.

Tel: 06 66 411 447

Tel: 06 30 237 2029

Email: info@alkotaskft.hu

Web: alkotaskft.hu

Facebook: alkotasbekes

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!