Július elsejével nyit a Kira a Várfürdőben.


Békésen marad a kiszállítás és a szombatonkénti állandó korlátlan fogyasztás, Gyulán július elsejétől indul a Várfürdő és onnan a kiszállítás, de a békéscsabai Kira bezár.

Ásós Géza hírportálunknak elmondta, a békés vendéglő forgalma az elmúlt hónapokban többszörösére növekedett, hétről hétre többen és többet rendelnek, a vendégek elégedettek az ételekkel és szívesen ajánlják ismerőseiknek a békési Kirát. Rengeteg tálat készítenek (2-től a 20- személyesig is) és a szombati korlátlan étkezéseken is egyre többen foglalnak asztalt, sokszor hetekre előre.

 

Mindemellett ezzel párhuzamosan a Gyulai Várfürdőben július elsejétől főz a Kira csapata, és a tervek szerint így Gyulán is beindítják a házhoz szállítást, mert már most is sok gyulai vendégüknek szállítanak Békésről.

 

Továbbra is szállítanak a Békés környéki településekre és természetesen Békéscsabára is, de a csabai étteremtől megválnak, mint ahogy Géza fogalmazott, egyszerűen nem győznék még ott is kiszolgálni a vendégeket.

 

Közben a Kira új szlogenje már egyszerűen HÍVD GÉZÁT HA ÉHES VAGY, mivel sokan már nem is a kész összeállításokat rendelik meg, hanem Géza aznapi ajánlatára kíváncsiak, így születnek a sokszor akár 20 személyes tálak is, amihez külön tálcákat gyártatott.

 

Rendelés, asztalfoglalás, menü, információ: 70 329 6122

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!