| E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83 | Facebook.com/bekesmatrix

Egészségügyi rendezvényre került sor a VárosházánForrás: Virág István Esemény időpontja: 2020 Június 24. ( Szerda ) 15:30
Helyszín: Békés
A rendezvény szervezője a Békési Gyógyászati Központ és Gyógyfürdő igazgatója Erdélyi Imola Erzsébet volt.

A rendezvény keretén belül az  orvosokat és egészségügyi vállalkozókat érintő új adózási szabályokról tartottak előadást a NAV vezető szakemberei a békési orvosoknak a városházán.

A konferencia meghívott előadói voltak a NAV Békés Megyei Adó-és Vámigazgatósága igazgatója dr. Kovács Tamás és adóügyi igazgatóhelyettese dr. Petrovszki Attila Mihály, Dr. Ráfi Péter osztályvezető, Dr. Pálmai Tamás háziorvos és Erdélyi Imola Erzsébet igazgató. 

A konferencia résztvevőit Békés Város Polgármestere Kálmán Tibor és Alpolgármestere Polgár Zoltán köszöntötte.

 A NAV-os szakemberek az orvosokat és egészségügyi vállalkozókat érintő új adózási szabályokról tartottak ismertetőt, majd kérdésekre válaszoltak.

Ezt követően a járvánnyal kapcsolatos egészségügyi intézkedésekről a járóbeteg szakellátásban címmel tartott beszámolót Erdélyi Imola Erzsébet igazgató, a háziorvosi körzetekben tartott egészségügyi intézkedésekről pedig Dr. Pálmai Tamás háziorvos számolt be a résztvevőknek.   

 A konferencián részt vettek Békés és a Békési Járás háziorvosai, továbbá a Békési Gyógyászati Központ és Gyógyfürdő szakorvosai. 

 Embed kód:

<embed src="https://bekesmatrix.hu/api/embed.php?alias=97737_egeszsegugyi_rendezvenyre_kerult_sor_a_varoshazan" width="650" height="430">

Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?