| E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83 | Facebook.com/bekesmatrix

VIII. KézitáborForrás: Békési Férfi Kézilabda ClubMegjelent: 2020 Június 29. ( Hétfő ) 16:04
Nagy várakozásokkal töltötte el kollégáinkat a Kézitábor kérdése még a tavasz folyamán, de sikerült a Kézitábor hagyományát tovább vinni a Békési FKC-nál.

A háttérben rengeteget készültek kollégáink a táborra, hogy a gyerekek a legjobb körülmények között töltsék el ezt a hetet. Napi három kézilabda foglalkozáson, illetve emellett kézműves és egyéb érdekes foglalkozásokon vettek részt a srácok. Több edző kolléga és segítő próbálta a srácok mozgásigényét kielégíteni a múlt héten. Megtelt pillanatokon belül gyerek kacajjal és labdapattogással a Békés Városi Sportcsarnok.

A pénteki napon a Szülőket közös mozgásra invitálta a tábor, ugyanis zárásképpen sorversenyekkel zárult a tábor, ahol a Szülők és gyerekek együtt versenyeztek. 

- Nagyon várta mindenki, hogy sor kerüljön a Kézitáborra, immáron nyolcadik alkalommal került megrendezésre klubunknál és örömünkre szolgál, hogy az idei helyzetre való tekintettel megtudtuk szervezni. Nap, mint nap mikor bementem a csarnokba örömmel hallottam újra a labdapattogását. Nagyon jó hangulatban telt el a tábor, egy másodpercig sem unatkoztak a srácok. Amiért köszönet jár Hrabovszki Mártinak és Tar Bencének, a két főszervezőnek, illetve közreműködő edzőinkinek és segítőinknek. Bízom benne, hogy Mindenki jól érezte magát a múlt héten. - nyilatkozta Nagy Richárd, ügyvezető.

A VIII. Kézitábor képei elérhetőek Facebook-os oldalunkon.Embed kód:

<embed src="https://bekesmatrix.hu/api/embed.php?alias=97765_viii_kezitabor" width="650" height="430">

Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?