| E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83 | Facebook.com/bekesmatrix

Kiváló magyaros a 2019/2020. tanévbenForrás: Dr. Hepp Ferenc Általános IskolaMegjelent: 2020 Július 3. ( Péntek ) 08:15
A Dr. Hepp Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Kiváló magyarosa a 2019/2020. tanévben Kovács Alexandra Ilona 8.c osztályos tanuló.

Alexandra magyar nyelv és irodalom iránti tehetsége már alsó tagozatos korában megmutatkozott, kitűnt igényes munkájával. Többször indult különböző nyelvi versenyeken.

  • A Bendegúz nyelvész versenyen és a Simonyi Zsigmond Kárpát-medencei helyesírási versenyen is több éven át eredményesen szerepelt.

Legnagyobb sikerét nyolcadik osztályos korában érte el:

  • a Kazinczy Ferencről elnevezett „Szép magyar beszéd” verseny területi fordulóján megszerzett győzelme után a verseny országos döntőjébe jutott.

Felső tagozatos korában tanórai munkáját mindig a szerénység, az igényes, szép külalak jellemezte.

Rendszeres és aktív közreműködője volt a különböző iskolai rendezvényeknek, ünnepi műsoroknak. Lelkiismeretes felkészülésére, munkájára mindig számíthattunk.

Szandi az osztályközösség formálásában is mindig nagy szerepet vállalt. Kiváló szervező. Összefogta, irányította társai munkáját.

Tanulmányait a Békéscsabai Andrássy Gyula Gimnáziumban folytatja.

Reméljük, hogy az anyanyelv szeretete középiskolás éveiben is végigkíséri.

Kívánjuk, hogy legyen sikeres további életében!

Békés, 2020. június 19.Embed kód:

<embed src="https://bekesmatrix.hu/api/embed.php?alias=97797_kivalo_magyaros_a_2019_2020_tanevben" width="650" height="430">

Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?