| E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83 | Facebook.com/bekesmatrix

19 bérlő „lakik” az inkubátorházban - igény lenne egy újabbraForrás: BékésMátrixMegjelent: 2020 Július 7. ( Kedd ) 08:26
Az eredetileg kezdő vállalkozások támogatására létrehozott Inkubátorház 2019. évi működéséről számolt be a képviselő-testület június 25-i ülésén a BKSZ Kft., amely a létesítményt üzemelteti.

Csibor Géza, a városi képviselő-testület Pénzügyi és Városfejlesztési Bizottságának elnöke elégedett az inkubátorház működésével, de jelezte, hogy az már nem úgy tölti be a szerepét, ahogyan annak idején megálmodta a város, hiszen sok vállalkozó hosszú évek óta bérel itt helyet, nem csak a kezdők „lakják” az ingatlant.

A város jelenleg is azon dolgozik, hogy nyertes pályázatból újabb inkubátorház épüljön a városban, mert igen nagy igény lenne a vállalkozások számára bérbe adható irodákra, műhelyekre. A létesítményben – ahol egy főállású munkatárs segíti a munkát – 17 db iroda, 8 raktár, 12 műhely bérelhető. A kihasználtság 100%-os.

Az irodák bérbeadásából 2,9 millió forint bevétele van a városnak, a raktárak másfél, a műhelyek nyolc millió forintos bevételt termelnek. A bérlők tevékenységi köre sokszínű: működik itt nyomda, környezetvédelemmel, munkaerő-kölcsönzéssel, elektronikai eszközök összeszerelésével, műanyag feldolgozással, biztonságtechnikával, gépjármű-javítással, rovarirtással, biztosítással foglalkozó cég is.Embed kód:

<embed src="https://bekesmatrix.hu/api/embed.php?alias=97846_19_berlo_lakik_az_inkubatorhazban_igeny_lenne_egy_ujabbra" width="650" height="430">

Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?