| E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83 | Facebook.com/bekesmatrix

Árusok jelentkezését várjuk a XXII. Madzagfalvi NapokraForrás: Békés Városi Kecskeméti Gábor Kulturális KözpontMegjelent: 2020 Július 10. ( Péntek ) 11:23
Idén is megrendezésre kerül Békés város 3 napos, nyár végi nagy rendezvénye, a Madzagfalvi Napok, melyre árusok, kézművesek jelentkezését várjuk, az alábbi feltételek elfogadása mellett.

Rendezvény megnevezése: XXII. Madzagfalvi Napok
Időpont: 2020. szeptember 11-12-13.
Helyszín(ek): Erzsébet-liget, Rendezvény tér

Bérleti díj és a jelentkezés érvényességének feltételei:
– A helyszín bérleti díja 3500 Ft/méter/nap, minimum két méter a minimálisan kifizetendő díj naponta.
– A terület számításába nem csak az áru számára felállított asztal hosszúsága, hanem a felette lévő fedésre felakasztott termékek helyfoglalása is beleszámít!

– Jelentkezni a kulturális központ szervezőjénél, Molnár Máriánál a +36 66 411-142-es telefonszámon, vagy a molnar.maria@bekesikultura.hu e-mail címen lehet. Online jelentkezéshez kérjük kattintson ide.
– Munkatársunkkal történő előzetes egyeztetést követően – postán ajánlva vagy személyesen kérjük kitöltve, aláírva visszajuttatni hozzánk az előleg utalással egy időben a területfoglalási szerződést, melyet a jelentkezéskor megadott e-mail címre továbbítunk a jelentkezőnek.

– A három napra igényelt területhasználat díjának első részletét (vagyis a fizetendő összeg felét) augusztus 31-ig lehet pénztárunkban, készpénzben, vagy utalással rendezni, a Kecskeméti Gábor Kulturális Központ Erste Banknál vezetett számlaszámán, mely a következő: 11600006-00000000-25170777. (Közlemény rovatban kérjük feltüntetni a megrendelő nevét és az áru jellegét.)
– Az érvényes, aláírt szerződés és az első részlet befizetése egyaránt a kipakolás feltétele! Bármelyik hiányában a bérbeadó (kulturális központ) kijelölt munkatársa dönt a további teendőkről.

Felhívjuk az árusok figyelmét, hogy termékfajtánként az első 3 legkorábban bejelentkezett és az első részletet befizető árust részesítjük előnyben!

A bérbeadó, kulturális központ fenntartja magának az alábbi jogokat:
– Az árusok elhelyezése az Erzsébet-ligetben történik, a Bagoly Vendéglő parkolójához vezető betonút egyik oldalán. A szerződésben megjelölt áramigények szerint, elektromos szakemberünk jóváhagyásával történik a pontos helyek kijelölése, melynek változtatása csak a bérbeadó (kulturális központ) kijelölt munkatársa vagy a kijelölt elektromos szakember beleegyezésével lehetséges! Természetesen igyekszünk azonos árucikkeket forgalmazókat nem egymás mellé tenni és figyelni az egyedi igényekre, de az elektromos hálózat biztonságos és üzemképes kiépítése az, ami elsődlegességet élvez! A szerződés kötésekor a területet igénylők kötelesek ezt tudomásul venni.

Amit a jelentkezőnek saját magának kell biztosítani:
– A Békés Városi Kecskeméti Gábor Kulturális, Sport és Turisztikai Központ csak központi áramelosztó helyet biztosít, a bérlők hosszabbítóval és saját elosztóval kell, hogy rendelkezzenek; műszaki berendezéseik rendeltetésszerű használatáért felelősséggel tartoznak. A rendezvényen üzemeltetett berendezések műszaki állapotáért és üzembiztos használatáért kizárólagos felelősséget a bérbevevő vállal. Gondoskodik továbbá a balesetvédelmi és munkavédelmi előírások betartásáról, a vásárlók számára számlát, nyugtát állít ki.
Minden egyéb, a megállapodáshoz szükséges kérdéses esetet és feltételt a területbérleti szerződés tartalmaz.

A rendezvény szervezése és lebonyolítása során, intézményünk az aktuális járványügyi rendelkezések figyelembevételével jár el és ugyanezt kérjük partnereinktől is.

 


Embed kód:

<embed src="https://bekesmatrix.hu/api/embed.php?alias=97886_arusok_jelentkezeset_varjuk_a_xxii_madzagfalvi_napokra" width="650" height="430">

Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?