Győzelem a Kövesd ellen


Hazai pályán tesztelt kedden délután a békési NB I B-s férfi kézilabdacsapat, amely az élvonalbeli megmérettetést nem vállaló Mezőkövesdet fogadta. A matyóvárosiak negyedórán keresztül tudták tartani a lépést, azt követően a hazai együttes akarata érvényesült.

Optimum Solar-Békési FKC–Mezőkövesdi KC 29–22 (17–12)
Felkészülési férfi kézilabda-mérkőzés. Békés, 100 néző. Vezette: Paska, Vastag.
Békés: Borbély – Osgyán 3, Haszilló 5, Varsandán 1, Székely 1, Oláh 4 (2), Fedor 2. Csere: Takács, (kapus), Dénes 1, Kecskés 1, Szász 3, Csuzi 1, Mezei 2, Árpási 2, Kiss R. 1, Gál, Kohlrusz 2. Edző: Papp Bálint. 
A Mezőkövesd legjobb góldobói: Jancsó 5 (2), Kovács B. 4 (1).
Kiállítások: 4, ill. 12 perc. Hétméteresek: 2/2, ill. 3/3

A mérkőzés kezdeti stádiumában fej-fej mellett haladt a két csapat. A félidő közepétől egyre inkább a hazaiak akarata érvényesült, akik ennek megfelelően a szünetig magabiztos előnyre tettek szert.
A térfélcsere után is állandósult a hazai együttes 5-6 gólos vezetése. Mindkét oldalon lehetőséget kapott valamennyi bevethető játékos, a mérkőzés összképe azonban érdemben ezután sem változott: a békésiek magabiztos győzelmet arattak. Pénteken Hatvanban újabb bajnoki riválissal mérkőzik a viharsarki gárda.

- Gratulálok a csapatnak a győzelemhez! Azonban látjuk a hibáinkat is, sok munka vár még ránk. - nyilatkozta Papp Bálint, edző.

Pénteken Hatvanban lép pályára csapatunk újabb edzőmérkőzés keretein belül. 


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!