| E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83 | Facebook.com/bekesmatrix

Szeptember 19-én adja át díjait a Nefelejcs EgyesületForrás: BékésMátrixEsemény időpontja: 2020 Szeptember 19. ( Szombat ) 16:00
Helyszín: Jantyik Mátyás Galéria
A Vigalom és a Dínomdánom programjait a tervek szerint jövőre fogják pótolni.

Idei tavaszi szabadtéri rendezvényeit a koronavírus-járvány begyűrűzése miatt nem tudta megtartani a Nefelejcs Békési Kulturális és Hagyományőrző Közhasznú Egyesület. A Vigalom és a Dínomdánom programjait a tervek szerint jövőre fogják pótolni.

Nemrégiben arról is határoztak az egyesület tagjai, hogy nem tartják meg a szeptember végére tervezett Békési Tökmulatságot sem, tekintettel a járványhelyzet kilátásba helyezett romlására és az emiatti várhatóan szigorodó járványügyi korlátozásokra.

Ugyanakkor viszont megrendezik a díjátadó rendezvényüket. Az eseményre szeptember 19-én, szombaton 16 órától kerül sor, helyszíne a Széchenyi téri Békési Galéria lesz. Az egyesület idén is két személynek, a békési közoktatás és művelődésügy jeles alakjának kívánja átadni a díját egy színvonalas kulturális műsor keretében. Köszöntőt Vámos Zoltán alpolgármester mond majd, míg a fellépők kilétét az egyébként titokban tartott két díjazott személyéhez igazítják. A díjátadót vendéglátás zárja majd.

Az ünnepség egészében maximálisan betartják a zártterű rendezvényre életbe léptetett közegészségügyi szabályokat – tájékoztatott Balog Gáborné, a Nefelejcs Békési Kulturális és Hagyományőrző Közhasznú Egyesület elnöke.Embed kód:

<embed src="https://bekesmatrix.hu/api/embed.php?alias=98330_szeptember_19_en_adja_at_dijait_a_nefelejcs_egyesulet" width="650" height="430">

Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?