Elmarad az idei Csabai Kolbászfesztivál


Sajtóközlemény

Az idei évben a világ egy új kihívással nézett és néz szembe, ami gyökeresen megváltoztatta mindennapi életünket.

 

A Csabai Kolbászfesztivál Magyarország legnagyobb gasztrokulturális, hagyományőrző rendezvénye. A vírus-helyzetet és az ezzel kapcsolatos intézkedéseket, eseményeket folyamatosan figyelemmel kísérve megpróbáltuk az idei évi, 24. Csabai Kolbászfesztivált úgy tervezni és szervezni, hogy a megváltozott körülményeket figyelembe véve, a legfontosabb cél a biztonság legyen. Fontos volt számunkra, hogy a fesztivál megrendezésre kerüljön, hiszen az esemény segíthetné térségünk gazdasági motorjának beindítását és felpörgetését, ezzel is hozzájárulva a legjobban sújtott ágazatok stabilizálásához.

 

Az elmúlt hetek eseményeinek és járványügyi adatainak ismeretében azonban egy nagyon szomorú és nehéz döntést kellett meghoznunk.

Ezúton szeretnénk tájékoztatni minden érdeklődőt, hogy a 24. Csabai Kolbászfesztivál a meghirdetett időpontban nem kerülhet megrendezésre.

 

Stábunk az elmúlt hónapokban, és ma is a fesztivál szervezésén dolgozik. Bízunk abban, hogy hamarosan mindannyian visszakapjuk a régi életünket, és újra kockázatmentesen megtartható lesz a Csabai Kolbászfesztivál.

 

                                                                                  
   Hégely Sándor                                                          Hégelyné Győrfi Ilona
fesztiváligazgató                                                     ügyvezető-programigazgató 

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!