Gőzerővel dolgozik második albumán Sztojka Tibi!


Az első aranylemez és romantikus dalaival hódít az dobozi énekes!

Mi újság, hol tart most jelenleg a zenei karriered építése?

 

Sziasztok!

Bevallom ősszintén szerencsére amióta a vírus miatti korlátozások enyhítésre kerültek, azóta újra tudunk dolgozni. Gőzerővel készülnek a második nagylemezem dalai, illetve jelenleg folyamatos Tv – felvételeken vehetek részt amit a kedves közönség is hamarosan láthat a Tv – képernyőin!

Időközben egy számomra nagyon fontos dolog és mérföld kő is történt az életemben, hisz 2020.09.13. - án Újpalotán átvehettem az első Aranylemezemet, ami nagyon jó érzéssel és örömmel tölt el.

 

Mit lehet tudni a második nagylemezed dalairól??? Mivel készülsz???

 

Azt gondolom, hogy nagyon kellemes és színvonalas dalokkal töltjük meg az új albumot. Mindenképpen maradunk a szöveg-centrikus, romantikus szerelmes témát feldolgozó dallamoknál, ám viszont most azért a romantikus balladák mellett több gyorsabb stílusú dal is helyet kap, illetve felcsendül majd az albumon!

 

 

Említetted, hogy időközben a Tv – felvételek is folyamatosan be indultak, mit is jelent ez kicsit bővebben???

 

A Trimedio kiadómnak köszönhetően amit ezúton is köszönök,

két zenei csatorna műsoraiban is jelen vagyok a dalaimmal, mind a Muzsika Tv mind a Zenebutik Tv csatornáján.

Nagyon sok helyszínen volt az elmúlt időszakban már felvétel, pl: Budapest, Jászberény , Kosd, Izsák, stb. és remélhetőleg még továbbra is bővülnek majd a helyszínek listái. Egyébként a régi dalok mellett azért már 1-2 új dal is felcsendül a felvételeken.

 

 

Hogy érzed, hogyan fogad a közönség, mi a reakció a dalok hallatán?

 

Köszönöm szépen a kérdésed, én úgy érzem szerencsére nagyon jól fogad a közönség. Eddigi felvételeim során szerencsére mindig az volt a tapasztalatom és úgy éreztem, hogy teljes figyelemmel kísérték végig a műsorom. És egybehangzó vélemény többnyire az a közönség elmondása alapján, hogy a dalaim mellett a jellegzetes rekedtes férfias hangom miatt vonom magamra a közönség figyelmét. Bízom benne, hogy ez a jövőben sem lesz másképp!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!