Serdülőink fontos két ponttal jöttek haza Balmazújvárosból


Serdülő csapatunk nagyon szoros, végig kiélezett meccsen tudott nyerni idegenben 20-21-re Balmazújvárosban. Nagyon értékes két ponttal, a tabella élén állnak a srácok veretlenül.

A harmadik mérkőzését játszotta serdülő csapatunk pénteken, még hozzá Balmazújvárosban. Békési góllal indult a mérkőzés, amire érkezett is a hazaiak válasza. Rendre egy-egy góllal tudott vezetni csapatunk, a 6. percben 4-5-öt mutatott az eredményjelző. Ezután egy bő hatperces gólcsend következett, mindkét csapat remekül védekezett és a kapusok is ügyesen háritották a lövéseket. A 13. percben békési találat törte meg a gólcsendet, így sikerült 2 gólra növelni az előnyt. Folytatódott a gólok felváltva szerzése, ami ki is tartott a félidő végéig, megtartva a két gólos békési előnyt mentek a csapatok szünetre. A második játékrész elején gyorsan egyenlítettek a hazaiak. Azonban csapatunk lelkesedése és küzdeni akarása tovább lendítette a csapatot és sikerült 2-3 gólos előnyt tartani. A végjátékban óriési küzdelem folyt a pályán, amiből végül 1 gólos győzelemmel csapatunk került ki.

Balmazújváros - Optimum Solar-BFKC 20-21
BFKC: 
Lakatos, Fejes, Nyakó, Novák 6, Ruzsányi, Balogh B. 4, Kovács Sz., Vidovenyecz 1, Szántó 1, Petrus, Gazsó P. 7,  Szabó Á. 1, Rusznák 1, Kovács R., Nagy Z., Tarkovács
Balmazújváros legjobb dobói: Silling 9.
Kiállítások: 8 perc, ill. 10 perc. Hétméteresek: 5/3, ill. 1/1.

- Nagyon értékes 2 pontot szereztünk a hazai pályán remekül küzdő ellenfelünk ellen. Kollégám remek csapatot épít. Idegenben 20 gólt kaptunk, ezért nagyon megdicsérem a csapatot! Kapusaink és védelmünk a megbeszéltek szerint végezte a feladatát. Gratulálok a győzelemhez minden játékosnak és felkészítő edzőknek! Hajrá Békés!" - nyilatkozta Jámbor-Kardos Viktor a mérkőzést követően.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!