| E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83 | Facebook.com/bekesmatrix

Szeptember 21-től Raktárkoncertek!Forrás: BékésMátrixMegjelent: 2020 Szeptember 21. ( Hétfő ) 15:43
Közel 200 fellépő részvételével indul szeptember 21-én a Raktárkoncert-sorozat közvetítése, amelyben a Lounge Group integrált kommunikációs ügynökség komplex feladatokat vállalt.

A koncertek látványvilágának megteremtése és a felvételek technikai véglegesítése mellett az ügynökség biztosítja, hogy minél többekhez eljusson a koncertek híre.

Nem ez az első alkalom, hogy a Lounge cégcsoport nemzetközi minőségű munkát igénylő feladatokat lát el. Projektjeiket többször is díjazták nemzetközi szakmai elismerésekkel, legutóbb éppen a világ legjobb rendezvényszervezői közé is beválasztották a Global Eventex Awardson. A cégcsoport ügyfelei között megtalálható többek között a Szerencsejáték Zrt., a Magyar Telekom és az MVM Csoport.

A végleges eredményre ugyan szeptember 21-ig még várnunk kell, de a Lounge cégcsoportnak köszönhetően már most is bepillanthatunk a kulisszák mögé, hiszen az indulásig folyamatosan kerülnek fel fotók, videók és exkluzív tartalmak is az előadókról a produkció weboldalára és közösségi média-felületeire. Sőt! Az igazán kíváncsi érdeklődők a cégcsoport saját csatornáin is találnak már exkluzív tartalmakat, élő bejelentkezéseket.
Embed kód:

<embed src="https://bekesmatrix.hu/api/embed.php?alias=98654_szeptember_21_tol_raktarkoncertek" width="650" height="430">

Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?