| E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83 | Facebook.com/bekesmatrix

200 koncert raktárról - a Lounge Group szervezésébenForrás: BékésMátrixMegjelent: 2020 Szeptember 25. ( Péntek ) 10:38
A szeptember 21-én induló, közel 200 hazai előadónak fellépési lehetőséget kínáló úgynevezett Raktárkoncert-sorozat népszerűsítésében az összetett kommunikációs megoldásokat biztosító Lounge Group nyújt szakmai segítséget.

Az ügynökségre azért esett a választás, mert a hazai rendezvényszervezői és kommunikáció ipar meghatározó szereplőjeként képes a rendelkezésre álló forrás hatékony felhasználásával a számtalan csatornán elérni és tájékoztatni a közönséget. A számos ügyfélnél – köztük például a Magyar Telekom, a Szerencsejáték Zrt., vagy az MVM Csoport – már bizonyított, nemrégiben az Eventex Global Awardson is a világ legjobb rendezvényszervezői közé választott ügynökség nemcsak a látványvilág és a koncertek vizuális világának kialakításában, de az elkészülő koncertfelvételek technikai véglegesítésében is szerepet vállal.

A fellépő együttesek rajongói, a koncertek és az előadók népszerűsítése során a fellépésekhez kapcsolódó tartalmak: fotók, mozgóképek, információk révén találkozhatnak az ügynökség támogató munkájával.
Embed kód:

<embed src="https://bekesmatrix.hu/api/embed.php?alias=98691_200_koncert_raktarrol_a_lounge_group_szervezeseben" width="650" height="430">

Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?