Október 2-től pályázhatnak a Bursa Hungarica ösztöndíjra


Békés Város Önkormányzata az Innovációs és Technológiai Minisztériummal együttműködve, az 51/2007. (III.26.) Kormányrendelet alapján kiírta a 2021. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot.

Az ösztöndíjpályázatra azok a települési önkormányzat területén lakóhellyel rendelkező, hátrányos szociális helyzetű felsőoktatási hallgatók jelentkezhetnek, akik felsőoktatási intézményben (felsőoktatási hallgatói jogviszony keretében) teljes idejű (nappali munkarend) alapfokozatot és szakképzettséget eredményező alapképzésben, mesterfokozatot és szakképzettséget eredményező mesterképzésben, osztatlan képzésben vagy felsőoktatási szakképzésben folytatják tanulmányaikat.

A  pályázók  az EPER-Bursa rendszerben a https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx elérési címen regisztrálhatnak és tölthetik ki a kérelem űrlapot, amit a kötelező mellékletekkel együtt 2020. november 5-ig kell leadni a Békési Polgármesteri Hivatal 47. sz. irodájában ügyfélfogadási időben. A pályázatot az EPER-Bursa rendszerben kitöltve, véglegesítve, onnan kinyomtatva, aláírva kizárólag a lakóhely szerint illetékes települési önkormányzat polgármesteri hivatalánál kell benyújtani.

A pályázati kiírás és a szükséges adatlap 2020. október 2-től lesz elérhető a bekesvaros.hu oldalon.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!