| E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83 | Facebook.com/bekesmatrix

Reményhíresek Debrecenben - Játsszunk színházat!Forrás: Reményhír Szakközépiskola, Általános Iskola, Óvoda és Alapfokú Művészeti IskolaEsemény időpontja: 2020 Szeptember 24. ( Csütörtök ) 07:00
Helyszín: Reményhír Intézmény, Békés
Reményhíresek Debrecenben - Játsszunk színházat!

„Játsszunk színházat!”

Nemzeti Tehetség Program, Emberi Erőforrások Minisztériuma

A Reményhír Intézmény 20 bevont tanulója 2020. szeptember 24-25-én kétnapos debreceni kiránduláson vett részt az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kiírt Nemzeti Tehetség Program keretében az NTP-KNI-19-0080 pályázati azonosítóval rendelkező „A hazai és határon túli köznevelési intézményekben, iskolai rendszerű szakképzést folytató intézményekben működő komplex tehetséggondozó programok támogatása” elnevezésű pályázatnak köszönhetően.

A kirándulás első napján a gyerekek megtekintették a Déri Múzeum gazdag gyűjteményét és részesei lehettek egy múzeumpedagógiai foglalkozásnak is. Délután ellátogattak az állatkertbe és a vidámparkba, ahol minden játékot kipróbáltak. Este egy családi vígjáték szórakoztatta őket a moziban. A második napon a botanikus kert ritka növényeiben gyönyörködhettek, majd a híres Debreceni Református Kollégium Múzeumában és a Nagytemplomban jártak.

A csodálatos időjárásnak és a változatos programoknak köszönhetően tanítványaink élményekkel és új információkkal gazdagon tértek haza a kirándulásról.
Embed kód:

<embed src="https://bekesmatrix.hu/api/embed.php?alias=98761_remenyhiresek_debrecenben_jatsszunk_szinhazat" width="650" height="430">

Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?