| E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83 | Facebook.com/bekesmatrix

Városi elismeréseket adtak át.Forrás: BékésMátrixMegjelent: 2020 Október 27. ( Kedd ) 08:31
Békés város díszpolgára, Békés városért, Civilek a városért és a 2019 év sportolója díjakat adományozták a következőeknek:

A Békés város díszpolgára kitüntető címet ebben az évben Ferencz Csaba (Csíksomlyó, 1941) magyar villamosmérnök, űrkutató kapta.

 

A Békés városért díjat ebben az évben Kis-Kovács Károly a békési atlétika sport kiemelkedő alakja, edző, Balázs Imre a Békés Városi Nyugdíjasok Érdekvédelmi Egyesületének elnöke valamint Ásós Géza vállalkozó kapták. A „Civilek a Városért” díj kitüntetettje a Békési Kisgazdakör lett.

 

A 2019-es év sportolója címet három fiatal tehetség is elnyerte.

Fekécs Szilárd súlyemelő, a Békési TE Súlyemelő szakosztályának versenyzője, Balogh Ágnes a Békési TE Asztalitenisz Szakosztályának kiválósága és végül Dénes Ádám a Békési Férfi Kézilabda Kft. játékosa.

 

Mindezt Kálmán Tibor polgármester jelentette be közösségi oldalán. A városvezető szólt arról is, hogy a díjakat eredetileg az október 23-ára tervezett ünnepi testületi ülésen adták volna át, azonban a vírushelyzet miatt ezt nem tartották meg, így hamarosan személyesen keresi fel majd valamennyi díjazottat.

 

 

 

 Embed kód:

<embed src="https://bekesmatrix.hu/api/embed.php?alias=99001_varosi_elismereseket_adtak_at" width="650" height="430">

Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?