Békési Advent kicsit másképp


Az idei évben rendhagyó módon kerül megrendezésre a Békési Advent. A szervezők szeretnék, hogy a jelenlegi különleges helyzet ellenére is meghitt hangulatú és tartalmas legyen ez az időszak, és az előre eltervezett programok megvalósulhassanak, a lehető legtöbb érdeklődőhöz eljussanak, ezért minden előre eltervezett programelemet igyekeznek megvalósítani és az online térben eljuttatni a békésiekhez.

Az adventi időszakban a Kecskeméti Gábor Kulturális Központban megvalósuló kézműves foglalkozások most az interneten lesznek elérhetőek, mind a 4 pénteken feltöltenek majd egy-egy videót az intézmény facebook oldalára és egy leírást a honlapra.

A hagyományosan vasárnaponként megtartott szabadtéri ünnepi műsorok is rendhagyó módon az online térben lesznek megtartva, vasárnaponként a Békés Tv, a Békés Mátrix és a kulturális központ facebook oldalán is elérhetőek lesznek, valamint a Békés Tv is leadja majd a műsort.

A Széchenyi tér viszont a valóságban is ünnepi díszbe öltözik, a város karácsonyfája az adventi koszorúval és a betlehemmel idén is várja majd az arra sétálókat.

Szervezők:
Békés Város Önkormányzata, Békés Városi Kecskeméti Gábor Kulturális, Sport és Turisztikai Központ, Békési Városvédő és Szépítő Egyesület, Keresztény Értelmiségiek Szövetsége békési csoportja, Nefelejcs Békési Kulturális és Hagyományőrző Közhasznú Egyesület

 

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!