| E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83 | Facebook.com/bekesmatrix

Ismét fertőtlenítik Békés közterületének forgalmasabb részeitForrás: Békés Város ÖnkormányzataMegjelent: 2020 November 19. ( Csütörtök ) 13:10
Néhány napja ismét folyamatosan fertőtlenítik Békés forgalmasabb közterületeit a Békési Önkormányzati Tűzoltóság tűzoltói. Ennek során érintik a buszpályaudvart, az áruházláncok parkolóit, a posta előtti területet.

Békés település még tavasszal, a koronavírus-járvány elleni védekezés első hullámában megkapta a szükséges szakhatósági engedélyeket a közterek, gyakran látogatott területek, útvonalak megelőző fertőtlenítésére. A koronavírus-járvány terjedésének megelőzése és lassítása érdekében Polgár Zoltán alpolgármester idén márciusban a Békés Megyei Kormányhivatalnál kezdeményezte, hogy a települési önkormányzat a békési utcák és forgalmas területek fertőtlenítését helyi szinten, bizonyos rendszerességgel elvégezhesse.

A megelőzés nagyon fontos számunkra, reméljük, hogy a településünkön meglévő fertőzéses esetszám nem fog tovább növekedni. Néhány napja újra megkezdtük a legforgalmasabb helyek fertőtlenítését, amely során a békési tűzoltók kézi permetező használatával fertőtlenítik a buszpályaudvart, az áruházláncok parkolóit és a posta előtti területet – nyilatkozta Polgár Zoltán alpolgármester.Embed kód:

<embed src="https://bekesmatrix.hu/api/embed.php?alias=99242_ismet_fertotlenitik_bekes_kozteruletenek_forgalmasabb_reszeit" width="650" height="430">

Figyelmeztetés ikon
BékésMátrix fizetett reklám!
Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?