Online lesz advent - videókon lesz látható a program


Többek között hírportálunkon is:

Mint ahogy azt korábban megírtuk, az adventi időszakban, idén rendhagyó módon, az online térben valósulnak meg a vasárnapi ünnepi műsorok, a gyertyagyújtás és a pénteki adventi kézműves foglalkozások.
A Kecskeméti Gábor Kulturális Központ munkatársai 4 héten keresztül, minden pénteken az adventi, karácsonyi ünnepkörhöz kapcsolódó kézműves videóval készülnek majd. Első alkalommal, november 27-én adventi naptárat készíthetnek az érdeklődők a kulturális központ honlapján és facebook oldalán aznaptól elérhető videó segítségével.

Az első adventi vasárnapon Kálmán Tibor, Békés város polgármesterének ünnepi köszöntőjét követően Katona Gyula református esperes-lelkipásztor olvas igét és mond áldást. Az ünnepi műsor során közreműködik: Hevesi Imi bácsi zenés gyermekműsorral, Mester Loránd, a Dr. Hepp Ferenc Általános Iskola 7.c osztályos tanulója, valamint Molnár Katalin énekes, akit Jánki Zoltán kísér zongorán.
Az ünnepi műsorról készült videó a Békés Tv, Békés város, a Békés Mátrix és a kulturális központ facebook oldalán is elérhetőek lesznek, valamint a Békés Tv is leadja majd a műsort. A Békés Tv facebook oldalán vasárnap délután 4 órától tekinthető meg a videó.

Szervezők:
Békés Város Önkormányzata
Békés Városi Kecskeméti Gábor Kulturális, Sport és Turisztikai Központ
Nefelejcs Békési Kulturális és Hagyományőrző Közhasznú Egyesület
Keresztény Értelmiségiek Szövetsége békési csoportja
Békési Városvédő és Szépítő Egyesület

A betlehem és az „aranykapu” felajánlását köszönjük Rusznák Mariann és Hagymási Ferenc vállalkozóknak.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!