A KÉSZ tagok és díjazott is Az év embere szavazáson.


Megjelent: 2020 December 30. ( Szerda ) 08:00
Módosítva: 2021 Január 18. ( Hétfő ) 10:37
December 29-től január 20-ig lehet szavazni a békési jelöltekre is, köztük Dr Csiby Miklósra és Dr Pálmai Tamásra online és papíralapon is.

A megyei hírportál idén is az olvasók segítségével keresi a térségünkben élő, munkálkodó, alkotó embereket, akik teljesítményükkel, életművükkel gyarapították megyénket. 50 jelölt közül szeretnék megválasztani az év emberét.

 

Szavazni kétféleképpen lehet. Voksolhatnak a Beol.hu hírportálon, ahol Facebook felhasználóként bejelentkezve tud szavazni. A felhasználó egy képre csak egyszer szavazhat. A jelöltekről készült képekre érvényes szavazatot leadni a Játék időtartama alatt a napilapban megjelent szavazószelvény kitöltésével és beküldésével is lehet. Egy borítékban több szelvényt is küldhetnek, de csak a lapból kivágott, eredeti példányt fogadjuk el.

A lapból kivágott szelvény beküldési határideje: 2021. január 20.

Cím: 5600 Békéscsaba, Kiss Ernő utca 3.

A borítékra vagy a levelezőlapra írja rá: Az év embere.

A szavazók között értékes ajándékcsomagokat sorsolunk ki.

A két szavazást a helyezési számokkal egyesítjük, azaz az újságkivágások végeredményének helyezési számához hozzáadjuk az internetes szavazás eredményének helyezési számát, s akihez a legkisebb érték tartozik, ő lesz az év embere Békés megyében. Egyenlőség esetén a lapból kivágott szelvények helyezési száma dönt.

Szavazni a Beolon 2020. december 29-2021. január 20. között tud, míg a Békés Megyei Hírlapban az alábbi napokon jelennek meg a szavazószelvények: 2020. december 29., 2021. január 5. és 2021. január 12.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!