Dél-Kelet Magyarország Regionális Akadémiájának munkáját irányító testület tagja Kálmán Tibor polgármester


A közelmúltban a Szegedi Vízisport Egyesület klubigazgatójával, a Magyar Kajak-kenu Szövetség fejlesztési alelnökével, Petrovics Kálmánnal, valamint Sík Mártonnal, a Szegedi Klub szakmai vezetőjével egyeztetett Kálmán Tibor, Békés város polgármestere a kajak-kenu sport regionális helyzetéről, az utánpótlás-nevelés kérdéseiről.

Sokan keresik a kajak-kenu sport hosszú évtizedek óta tartó sikersorozatának kulcsát. Az idén 80 éves Magyar Kajak-Kenu Szövetség egy olyan pályát tudhat maga mögött, amiben gyakorlatilag nem voltak hullámvölgyek, a fejlődés és a sikerek töretlenek és folyamatosan megvan ezek utánpótlása is. Mindez bátran elmondható a békési kajak-kenu sportról is.

Az egyeztetés során megfogalmazódott, hogy a szövetség számít rám a Kovács Katalin Nemzeti Kajak-Kenu Akadémia Alapítvány Vajda Attiláról elnevezett Dél-Kelet Magyarországi Regionális Akadémiájának munkáját irányító testület tagjaként.

Ez a sportdiplomáciai siker meggyőződésem szerint sokban támogathatja városunk sport és turisztikai célú arculatának fejlődését, előnyt jelenthet fejlesztéseink terén is.- nyilatkozott a polgármester.

 

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!

Cimkék:


kajak regionális