| E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83 | Facebook.com/bekesmatrix

Sporthálók védőhálók - Szent Lázár Alapítvány

Partner: 2015-10-07
Cím: Békés, Petőfi u. 33.
Tel.: 06 66 646 017
Web: www.szentlazar.hu


A hálókötés azon ősi mesterségek közé tartozik, amely nagyon sokáig nem került gépesítésre. A kézi hálókötés mestersége generációról generációra szállt és napjainkban is elmondható, hogy számos háló készül kézimunkával. A Szent Lázár Alapítvány 2006 óta foglalkozik hálók kézi készítésével és elmondható, hogy az alapítvány által készített sporthálók, védőhálók kötése nem más, mint a hagyományos halászháló kötés átörökítése napjainkba. Így ami régen megélhetést biztosított Békésen, ma is munkát és jövedelmet ad az embereknek.

Alapítványunk vállalja egyedi méretű sporthálók, védőhálók, kapuhálók készítését többféle színben, mára már saját készítésű alapanyagokból is. Az alapítvány elkötelezett híve az innovációnak, igyekszik minél szélesebb körű termelési profil kialakításával segíteni a rehabilitációs célú munkavégzést.

Jelenleg is fejlesztés alatt áll egy új termékprofil bevezetése, mely már most a termék bevezetése előtt nagyfokú érdeklődésre tett szert. A termék bevezetésére - mely teljesen egyedi ezen a piacon – várhatóan ez év májusában kerül sor.

Az alapítvány foglalkoztatási stratégiájának két alappillére a segítő szolgáltatások működtetése és a versenyképes, jó minőségű piaci termékek előállítása. A munkavállalóinknak folyamatosan biztosítjuk segítő szolgáltatásainkat, melyek az alábbiak: munkaerő-piaci információk nyújtása, munka-, pálya-, rehabilitációs-, pszichológiai-, életvezetési tanácsadások, jogsegélyszolgálat, családgondozás, szociális ügyintézés.

Hálókötő telephelyünk elérhetősége, 5630, Békés, Petőfi utca 33, vezetője Római Tibor, tel. 06-66-646-017. E-mail: szentlazarbekes@t-online.hu, Web: www.szentlazar.hu