Megkapta első oltását a megyei elnök


Zalai Mihály, a Békés Megyei Önkormányzat Közgyűlésének elnöke facebook oldalán tudatta, hogy az orosházi Dr. László Elek Kórházban megkapta az első koronavírus elleni oltást.

Egy éve elmúlt már, hogy Magyarországon is megjelent a koronavírus. A Covid19 világjárvány miatti korlátozások a mindennapjaink részévé váltak, és csak akkor térhet vissza életünk a megszokott kerékvágásba, ha minél többen szereznek védettséget a vírus ellen, minél többen kapnak oltást.

Zalai Mihály facebook bejegyzésében azt írta: az oltás felvétele előtt természetesen tájékozódott, ami azt jelentette, hogy beszélt azokkal az orvos ismerőseivel, barátaival, akiknek ad a véleményére.

- Mindannyian azt mondták, hogy ezekben a napokban nem csak az idősebbek, de az én korosztályom is komoly veszélynek van kitéve, naponta több tucatnyi negyven- és ötvenéves kerül lélegeztetőgépre. Szeretném, ha minél előbb visszatérne az életünk a megszokott kerékvágásba, és nem követelne több áldozatot a vírus. Ezért regisztráltam itt: https://vakcinainfo.gov.hu/, és amikor behívtak, felvettem azt az oltást, amelyet lehetett. Kérem Önöket, hogyha még nem tették meg, jelentkezzenek, hogy ne legyen több áldozata a kórnak, és minél előbb véget érjenek azok a korlátozások, amelyek között élnünk kell! - tett hozzá a megyei elnök.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!