Teljes útzár Békés és Csaba között!


Megjelent: 2021 Április 5. ( Hétfő ) 16:09
Módosítva: 2021 Április 5. ( Hétfő ) 17:45
Két autó ütközött, a helyszínre négy mentőautó és mentőhelikopter is érkezett. A baleset a szennyvíztisztító lehajtójánál történt. A forgalmat már a Shell kúttól visszafordítják! Friss! Hírportálunk úgy tudja, a két autóban összesen öten sérültek meg.

Békés megyében, a 470-es úton, Békéscsaba külterületén összeütközött két személygépkocsi. A helyszínelés miatt teljes útlezárás van.

A rendőrség ügyelete hírportálunk elmondta, a 470-es úton, Békéscsaba közelében 2021. április 5-én 15 óra körül összeütközött két személygépkocsi.

A Csaba felől érkező autó kisodródott, forgalomterelő tábláknak ütközött, majd egy visszakormányzás után a szemből érkező első autóval érintőlegesen, azt azt követővel félfrontálisan ütközik. 

A balesetben 5 sérült van a helyszínelés miatt útlezárás van. A Békéscsabáról Békésre tartókat a Békési úti körforgalomnál a 44-es főút elkerülő szakaszára terelik. Békésen pedig a város határában visszafordítják és Gerla felé irányítják a járművezetőket, ahonnan a Dobozi úton tudnak eljutni Békéscsabára. A rendőrség a közlekedők megértését és türelmét kéri!

Olvasói képek. 

 


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!

Cimkék:


baleset rendőrség