info@bekesmatrix.hu +36 (20) 9 351 683 bekesmatrix

Mikor lesz a lomtalanítás Békésen?


Megjelent: 2021 Április 6. ( Kedd ) 15:27
Módosítva: 2021 Április 12. ( Hétfő ) 10:37
- 2021. április 17-én szombaton, az I. körzetben. (Élővíz-csatorna vonalától nyugatra ) - 2021. április 24-én szombaton a II. körzetben. (Élővíz-csatorna vonalától keletre )

Társaságunk, mint közszolgáltató a lomtalanítás alkalmával a háztartásban feleslegessé vált nagydarabos hulladékokat (amelyek méreteik miatt nem rakhatók a hulladékgyűjtő-edénybe) gyűjti össze és szállítja el. A feleslegessé vált bútorokat, használati tárgyakat, amelyek mások számára még használhatóak, azokat pl. a segélyszervezeteknél, szociális szolgáltatóknál is leadhatja, így segíthet másokon, ill. csökkentheti a hulladéklerakás mennyiségét, ezzel óvva a környezetet.

A lomtalanítás ütemezésekor fokozott figyelmet fordítottunk a hivatalos nemzeti, vallási és kegyeleti ünnepekre, közegészségügyi előírásokra, amikor lomtalanítást nem végzünk.

Kérjük, hogy a lomokat – a gyűjtési naptárban meghatározott napokon, reggel 06:00 óráig- a lakóháza előtti, hulladékgyűjtő járműveinkkel jól megközelíthető közterületre helyezze ki, ne az úttestre tegye, mert akadályozhatják a forgalmat.

Felhívjuk figyelmüket, hogy az alábbi táblázatban az elszállítható és az el nem szállítható hulladékok köre a teljesség igénye nélkül tájékoztató jelleggel kerültek felsorolásra.

A lomtalanításról ügyfélszolgálatunktól kaphat részletes tájékoztatást.

 

Központi ügyfélszolgálat

 

Postacím: 5600 Békéscsaba, Kinizsi utca 4-6.

Tel.:+ 36-66/447-150

E-mail: ugyfelszolgalat@grnkft.huszallitasi-informaciok@grnkft.hu

Honlap: www.dareh.hu


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!