A Baptista Szeretetszolgálaté lesz a régi Végvári óvoda épülete.


Gazdára talált a jó ideje üresen álló ingatlan- A Baptista Szeretetszolgálat tölti meg élettel a régi Nevelő utcai óvodát.

 

A napokban került sor annak a megállapodásának az aláírására, melyben a Baptista Szeretetszolgálat tulajdonába kerül az egykori Nevelő utcai óvoda épülete. A megvásárolt épület – ahogy azt Hári Tibor, a szolgálat ügyvezető igazgatója elmondta- egy, a városunkban egészen új szolgáltatásként, családok átmeneti otthonaként fogja szolgálni a jövőben a rászorulókat 40 fős férőhellyel, az itt folyó szakmai munkát pedig a Baptista Szeretetszolgálat tapasztalt szakemberei irányítják majd.

Mind az ingatlan hasznosítása, mind annak hiánypótló módon történő kihasználása előrelépés városunk számára. Az ingatlan értékesítéséből befolyó összeget, ahogy eddig is, újabb, a város számára értékállóbb és hatékonyabban működtethető ingatlan vásárlására fordítjuk majd.

 

A Baptista Szeretetszolgálat megjelenése Békésen tovább bővíti a többek között a Szociális Szolgáltató Központ és a Reményhír Intézményfenntartó Központ által működtetett igen hatékony szociális ellátórendszerünket. Tevékenységükhöz, városunkban felvállalt küldetésükhöz ezúton is sok sikert, jó munkát kívánok.- nyilatkozta Kálmán Tibor polgármester


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!